top of page

Advies

Advies
 
Ben's Finance heeft als motto; ‘Van administreren naar adviseren’. Ons kantoor onderscheid zich met een brede adviespraktijk en uitvoerende rol bij bedrijfskundige ingrepen. Ben's Finance ondersteunt u optimaal bij juridische, financiële en fiscale uitdagingen binnen uw bedrijf. Denk aan het opstellen van een ondernemingsplan, de aanvraag van vergunningen, begeleiding bij herstructurering, bedrijfsovername of verkoop van uw onderneming.

HERSTRUCTURERING

​Risico's vermijden en kansen benutten.

Eens komt u op een punt dat uw onderneming toe is aan een ingrijpende verandering. Voordat u aan zo’n verandering begint denken we graag met u mee over het vormen van de juiste strategie. Hierna kunnen we desgewenst voor u aan de slag gaan met het uitvoeren van de operatie. Het opstellen van een verkoopmemorandum, (collectief) ontslag, het opstellen van overeenkomsten, het oprichten, ontbinden of fuseren van Bv’s is een greep uit ons dagelijkse werk.

VERGUNNIGEN EN PROCEDURES
​Thuis in regelgeving.

Ben's Finance wijst u de weg bij de aanvraag van de meest voorkomende vergunningen zoals gebruiksvergunningen, milieuvergunningen en exploitatievergunningen. Wij zijn uitstekend thuis in milieuregelgeving, horecarecht en de wet BIBOB.  U krijgt altijd gedegen advies, maar u kunt onze adviseurs ook inschakelen voor het aanvragen of het aanvechten van geweigerde vergunningen.

Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our Social Media channels.

Investeren
Rapporteren
Besparen
Berekenen
Investeren
Rapporteren
Besparen
Berekenen
bottom of page