top of page

Onze diensten

U bent van harte welkom op ons kantoor voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze bedrijfskundig adviseurs. Tijdens het adviesgesprek zullen we een visie vormen over de beste strategie voor uw bedrijf. Wilt u uw situatie voorleggen aan onze adviseurs? Maak snel een afspraak voor uw gratis adviesgesprek!

Fiscale ondersteuning

 

Voor alle vragen, kwesties of problemen op fiscaal vlak kunt uw bij Ben's Finance terecht. Wij doen uw aangiften, onderhandelen voor uw met de fiscus en adviseren uw over (de beste) fiscale constructies. 

De belastingdeskundigen van Ben's Finance verzorgen:

- advies over fiscale constructies en -herstructurering
- bezwaar en beroep tegen aanslagen
- begeleiding van controles
- begeleiding bij bedrijfsopvolging, aan- of verkoop

- inbreng en omzetting in besloten vennootschappen

Indien uw zeer specialistische expertise nodig heeft dan bieden wij u ons netwerk van specialisten die u tegen gereduceerd tarief kunnen voorzien van gedegen belastingadvies.

Loonadministratie

 

Wilt u meer grip houden op uw loonkosten en uw administratieve lasten verminderen? Besteed je salarisadministratie uit aan Ben's Finance. Wij zorgen voor het verlonen van uw medewerkers in het programma SALAR Nederland en u ontvangt maandelijks de loonstroken naar keuze op papier of per email als PDF.

Wij verlonen voor alle CAO’s en dienen aangiften in bij de Belastingdienst en eventuele aangesloten pensioenfondsen. We geven u inzage in onder andere loonstroken, aangiften, toeslagen en CAO-afspraken en adviseren wij u over ziekteverzuim en eventuele verzekeringen. Doet u  zelf uw boekhouding en wilt u alleen de loonadministratie uitbesteden? Profiteer van onze expertise en scherpe tarieven. 

Particulier

 

De Belastingdienst maakt uw aangifte IB elk jaar eenvoudiger. Maar bent u bang dat u iets vergeet of vindt u het een fijner idee dat de aangifte van uw inkomsten verzorgt wordt door specialisten, dan kunt u Bens'Finance inschakelen.

Dit heeft twee voordelen. Aan de ene kant wint u tijd, omdat u zelf niet aan uw aangifte hoeft te zitten. En aan de andere kant is de kans groot dat u het maximale haalt uit uw belastingaangifte, omdat wij op de hoogte zijn van alle regels op belastingtechnisch gebied. Natuurlijk nemen wij dan ook alle toeslagen met u door en passen de voorlopige teruggaaf daar waar nodig is aan.​Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

ZZP'er

 

Als Zelfstandige heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan het bijhouden van uw dagelijkse administratie 

Helaas zien wij dan ook maar al te vaak dat ZZP'ers te laat aandacht besteden aan de administratie met alle gevolgen van dien.

Ben's Finance kan u tegen scherpe tarieven de nodige zorgen uit handen nemen. Uw BTW aangifte wordt tijdig gedaan en wij houden bij uw jaarlijkse aangifte IB alle fiscale voordelen scherp in de gaten.

Zo profiteert u maximaal en kunt u zich concentreren op waar u goed in bent; ondernemen! 

Starter

 

Een bedrijf kan nog zo goed lopen, maar als de administratie niet op orde is wordt het een chaos.

Voor een startende ondernemer in het MKB is advies, toegespitst op uw organisatie, daarom erg belangrijk. Vooral juridisch- en financieel advies kan erg belangrijk zijn voor een startende ondernemer.

Ben's Finance verzorgt samen met u een overtuigend ondernemingsplan en ondersteunt u bij huurcontracten, in de plaatsstellingprocedures, subsidies en financieringen.

Start u in de HORECA? onze adviseurs hebben ruime ervaring met de Drank- en horecawet en de aanvraag van exploitatievergunningen. 

Financiële administratie

 

Van het verwerken van de dagelijkse administratie tot het opstellen van de jaarrekening, van de volledige personeelsadministratie tot het doen van alle hiervoor benodigde belastingaangiften.


​Ben's Finance verricht de volgende diensten;

- het opzetten van uw administratie

- het invoeren van uw complete administratie
- aangifte omzetbelasting
- aangifte inkomstenbelasting
- opstellen van de balans & winst- verliesrekening
- tussentijdse rapportages


Ben's Finance maakt gebruik van het accountantsprogramma IMUIS en de online omgeving iMUIS.

Fiscale ondersteuning
Financiele administratie
ZZP'er
Particulier
Starter
Loon administratie
bottom of page